27 november 2021

Hoed vrouw

Bekijk de hoed vrouw op de website. Op de site zie je de hoed vrouw zoals Talita, een enorme stijlvolle en praktische hoed. Maar ook de flaphoed Vessel, en de Yolo die ook in roze te verkrijgen is. Naast chique kan een hoed bijzonder nuttig zijn. Lees in dit artikel over het nut en waar je op moet letten als je een hoed vrouw wil kopen. Daarnaast heeft Hatland ook nog een grote collectie petten en mutsen, en dit voor zowel dames als heren. In feite heeft Hatland voor iedere situatie een goed hoofddeksel, en het assortiment is enorm groot. Jij hebt alle keuze.

Hatland heeft voor alle seizoenen

Bij de hoed vrouw zie je veel voor de zomer. Aan de linkerzijde van de pagina kun je nog extra filteren, maar mogelijk is dat niet nodig want je ziet bij hoed vrouw al die strorieten hoed voor de zomer staan. Een andere hoed die heerlijk is voor de zomer is een katoenen hoed, zo’n hoed geeft ook verkoeling tijdens een benauwde dag, en als die dag overgaat in een regenbui kun je die blijven dragen. UPF 50+ geeft weer optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht, terwijl een wollen hoed in de winter het hoofd weer warm zal houden. Ook voor de herfst en lente zijn er prima hoeden.

Hoeden en petten kun je eenvoudig online kopen

Kleding online kopen heeft als nadeel dat het weleens geruild moet worden vanwege de maat. Bij hoeden en petten komt dat amper voor omdat de maatvoering zo eenvoudig is. Je meet de omtrek van het hoofd en op de website zie je een maattabel. Het komt in feite niet voor dat het fout gaat, dat een hoed of pet retour moet voor een maatje groter of kleiner. Ook staan de eigenschappen van de hoeden en petten duidelijk op de website omschreven. Zo zijn er hoeden en petten van Gore-Tex, maar ook tegen muggen, of voor in de regen.