26 oktober 2021
LOGO-Museum-Lalique

Musee Lalique is het museum Gorssel

U bent op zoek naar een museum Gorssel die u een leuke dag kan geven? Dan bent u bij Musee Lalique op het juiste adres. Musee Lalique is namelijk een museum waar u uw dag heel goed kan vervullen. Dat komt omdat dit museum vele kunstwerken heeft waar u lang naar kunt kijken. Dit komt omdat alle kunstwerken die u vindt gemaakt zijn door René Lalique. Deze kunstwerken hebben namelijk een soort van “geheime en verstopte” details die je niet met het blote oog kan zien, maar alleen met een loep. Hierdoor bent u altijd lang bezig met het bekijken van een kunstwerk waardoor u niet binnen een half uur weer buiten staat.

museum-arrangement

Mijn ervaring met Musee Lalique

De ervaring die ik met de diensten van Musee Lalique heb gehad is zeer goed. Ik wou graag samen met mijn gezin een leuk museum bezoeken. Dit wou ik graag dan ook de gehele dag doen en wou ik dat de kinderen het ook leuk zouden hebben. Hiervoor ben ik dan gaan kijken op het internet en zo ben ik uitgekomen op Musee Lalique, omdat deze zeer hoog stond aangeschreven. De site van Musee Lalique was zeer goed en daardoor heb mezelf goed kunnen verdiepen in dit museum voordat ik deze ging bezoeken. Zo heb ik uiteindelijk besloten om dit museum te bezoeken. Eenmaal aangekomen zijn wij durcet vriendelijk geholpen en rondgeleid door het museum op de manier zoals het hoorde. Zo hadden de kinderen hier zat te doen en konden we allemaal genieten van de kunstwerken en de grote tuin bij Musee Lalique.