26 oktober 2021
Winterzon bestemmingen

Ook in de winter de warme zon

Helaas zijn er niet heel veel plaatsen dichtbij Nederland die in de winter ook zomers warm zijn, toch verlangen we naar de warme zonnestralen op ons huid. Natuurlijk zijn er wel buiten Europa landen die heerlijk warm zijn in de wintermaanden, ideaal om even bij te komen en op het strand te liggen in je strandstoel. Winterzon bestemmingen worden ieder jaar populairder om naartoe te gaan, tegenwoordig kun je er gelukkig al voordelig naartoe zodat ook jij van de zon kunt genieten in de winter. 

Winterzon bestemmingen

Lekker weg naar Thailand

Thailand is een van de winterzon bestemmingen waar je eigenlijk niet omheen kunt, in de winter is het erg droog en een aangename temperatuur. Niet te heen dus je kunt er nog andere leuke dingen doen als op het strand bakken, het land is zeer divers. Van witte stranden tot prachtige bergen, vergeet in het noorden de tropische regenwouden niet waarvan je kunt genieten. Ook leuk om te weten, Thailand is een goedkoop land met de leukste eettentjes en prachtige hotels waar je  betaalbaar kunt overnachten. Ga naar een van de eetstalletjes op straat en je geniet er nog meer van het eten dan een luxe restaurant.

Combinatie van luxe en strand

Ben je op zoek naar winterzon bestemmingen dan is Dubai ook hoog op het lijstje te vinden, hier vind je een mix van strand en luxe. In de winter is het erg ongeveer 30 graden en zeer aangenaam verblijven op het strand, de enorme gebouwen die je overal ziet staan in het land van de olie zijn indrukwekkend. Enorme winkelcentra waar je heerlijk kunt winkelen, je voelt je even rijk als je tussen al die luxe rondloopt als vakantieganger. Een hotelovernachting is best prijzig, niet gek want je vindt er bijna geen hotel wat geen vijf sterren heeft. Houdt hier rekening mee als je er naartoe wilt gaan.