25 januari 2022

Verkiezingen ondersteunen door Instagram

In Nederland wordt er om de 4 jaar een nieuw kabinet samengesteld doormiddel van verkiezingen die gehouden worden. Iedereen die zich verkiesbaar stelt zet zich volledig in doormiddel van campagnes om mensen tot zich te trekken. Een manier waarop ze dit kunnen bewerkstellen zou via social media kunnen gaan. Er zijn een aantal platformen waarop dit mogelijk zou kunnen zijn maar in het bijzonder Instagram springt er bovenuit!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Doormiddel van foto’s of video’s van de partij en campagne kan dit ertoe leiden dat mensen worden aangetrokken. Ze zien wat hij/zij doet en waar hij voor staat en dat wekt toch wel de interesse. Ze nemen verder een kijken op het account en gaan zich er meer in verdiepen. Dit leidt uiteindelijk ertoe dat ze via de pagina op de website terechtkomen en zo beïnvloed kunnen worden om dus ook de partijleider te gaan volgen. Het is dus een effectieve manier om ervoor te zorgen dat er meer mensen tot de partij toetreden en er meer stemmen verzameld worden.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!